База знань [F.A.Q.] Як потрапити на посаду лідера?

Олексій Стік

Новачок
Керівник
Дописи
59
Репутація
50
Бали
0
Сервер
01 | Запоріжжя

Вітаю, шановні гравці!​

Багатьох початківців цікавить питання: "Як потрапити на лідерку?". Спробуємо розповісти якомога детальніше.

Останнім часом багато кандидатів на лідерство стали висловлювати своє невдоволення тим, що "я написав хорошу
заявку, але мене не допустили" або "я написав хорошу заявку і пройшов співбесіду, але мене не призначили".
У цій темі ми розповімо вам про те, що саме хочуть бачити і чути слідкуючі адміністратори від вас на співбесіді.

Ігровий процес:​

По-перше, ви не повинні мати банів і варнів на нашому сервері. Варни та бани - це показники ваших порушень. Порушили
один раз - немає гарантій, що ви не зробите це знову.

Ви повинні бути ознайомлені з правилами сервера та вміти використовувати команди /me, /do, /try, /todo за призначенням.

Ви повинні бути ознайомлені з правилами для лідерів і пам'ятати, що "підняти РП у фракції" - це не покращення,
а обов'язок кожного лідера.

Ви повинні відповідати вимогам, які висувають слідкуючі адміністратори на співбесіді для відбору кандидатів. Рівень -
показник вашого онлайну, а ранг у фракції - показник вашої працьовитості.

Ви не повинні мати конфліктів із складом, з яким співпрацюєте.

Заявка на лідерство на форумі:​

Ви зобов'язані заповнити кожен пункт, не пропускаючи графи зі скріншотами та віком.

До заповнення заявки необхідно підходити з усією серйозністю, тому що саме вона є запорукою вашої хорошої відповіді на
співбесіді. Щоб заповнити хорошу заявку, підготуйтеся: прочитайте кілька статей про вашу організацію, загугліть їх,
дізнайтеся якомога більше про вашу фракцію та її діяльність.

Заповнюйте кожен пункт так, щоб слідкуючим було зрозуміло, що ви собою представляєте. Щодо
покращень - не бійтеся їх розписувати повним текстом, пояснювати повністю.
Покращення "підняти РП" тільки вбивають інтерес до кандидата.

Підійдіть креативно до заповнення та оформлення заявки. Якому слідкуючому захочеться читати заявку, викрашену
яскраво-червоним або зеленим кольором?

Заповнюючи кожен пункт заявки, будьте максимально чесними. Якщо у вас були варни - вкажіть. Якщо у вас були конфлікти з
адміністрацією - розкажіть, чому. Дуже погано, якщо все приховане зрештою розкриється.

Співбесіда у Діскорді​

Почніть з того, щоб виспатися перед співбесідою, не сидіть до пізньої ночі напередодні. Гарний настрій - запорука успіху.

Будьте ввічливі, не хаміть слідкуючим.

Уважно слухайте питання, які вам задають адміністратори. - Якщо вам потрібно подумати - скажіть.

Чим більше ви можете розповісти - тим краще. Якщо ви затнулися, загубили думку, забули про що хотіли сказати - не
хвилюйтеся і переходьте до наступного пункту.

Відповідайте на всі питання максимально чесно.

Не вживайте непристойних слів.

Якщо вас просять виділити декілька найважливіших поліпшень - розкажіть про них максимально детально.

Не обіцяйте того, що не зможете виконати. Оцінюйте свої можливості і сили максимально об'єктивно.

Зверху Знизу